Taxirendelés iPhone-ról

Taximost iPhone Screen Map Taximost iPhone Main Screen
 • iPhone alkalmazás letöltés: iTunes
TaxiMost iPhone Download
MIÉRT ÉRDEMES IPHONE-RÓL HASZNÁLNI A TAXIMOST SZOLGÁLTATÁST?
 • Ingyenes taxirendelés az interneten keresztül, Facebookról és okostelefonról
  A TaxiMost online taxirendelési szolgáltatását használva már ingyenesen is lehetséges taxit rendelni mobilról Budapesten, illetve hamarosan az ország egész területén. A rendelés folyamata interneten keresztül történik, a Facebookról indítva is elég néhány kattintás a sikeres rendeléshez. Az alkalmazás okostelefonra való feltöltése után már csak néhány kattintás, és a rendelés befut a kiválasztott taxitársaság központjába.
 • Nem kell regisztrálni, be lehet jelentkezni Facebook és Google (Gmail) fiókkal is
  A rendszer használatát még könnyebbé teszi, hogy nem szükséges bejelentkezni a rendszerbe, elég a már meglévő Facebook vagy a Gmail fiókjainkat használni, és az alkalmazás máris a rendelkezésünkre áll, a taxi rendelés pedig néhány kattintással megvalósítható Budapest, és a rendszerhez csatlakozott vidéki városok bármely pontján. A TaxiMost-tal való rendeléshez így elég egy mobiltelefon és az arra feltöltött alkalmazás – az alkalmazások természetesen iPhone-ra és Android-ra egyaránt elérhetőek.
 • Nem kell beszélni diszpécserrel, a rendelés pár klikkeléssel elintézhető
  A TaxiMost online taxirendelési alkamazást használva kényelmesen és gyorsan tudunk taxit rendelni Budapesten és a rendszerhez csatlakozott vidéki városok egész területén, elég a mobilunkat használni hozzá. Ráadásul így elkerülhetjük azokat a kellemetlenségeket is, amelyek a hagyományos, telefonon történő taxirendelés folyamán előfordulhatnak. Az okostelefonról történő rendeléskor nem kell a taxitársaság diszpécserére várnunk hosszú percekig, hanem a rendelésünk azonnal befut a kezelőhöz. Vagyis ennél a rendelési formánál nincs várakozás, nincs félreértés, nincs akadozó vonal, a rendelés pontosan és pillanatok alatt megtörténik.
 • Email vagy SMS értesítés a rendelés sikeréről és a várható várakozási idővel
  A TaxiMost online taxirendelési szolgáltatás nagy előnye az, hogy a rendelés után nem kell újra telefonálnunk a diszpécsereknek és érdeklődni a várakozási időről, mivel a rendelést követően visszaigazolás érkezik a mobilunkra a rendelés sikeréről és a várható várakozási időről is. Így mindig pontosan tudjuk, hogy mikorra várható a taxi érkezése, ami sok kényelmetlenségtől kímélhet meg bennünket.
 • GPS helymeghatározás okostelefonon és az interneten
  A TaxiMost szolgáltatást használva nem kell, hogy pontosan tudjuk, hogy hol is vagyunk. Az online taxirendelési rendszer ugyanis GPS koordináták alapján meghatározza a helyünket és ezeket az adatokat küldi be a taxitársaság központjába. Így elkerülhetőek az olyan problémák is, mint a nem megfelelő cím, vagy a nem pontos utcanév használata és nem fordulhat elő az, hogy esetleg másik kerületben vár ránk a telefonon megrendelt taxi, mint ahol mi éppen tartózkodunk.
 • Taxitársaságok listázása helyfüggően
  A TaxiMost online taxirendelési rendszer azzal is segíti használóit, hogy azoknak nem szükséges ismerniük az adott területen rendelkezésre álló taxitársaságokat. Ezek listáját ugyanis a rendszer a rendelés előtt felhozza nekünk, sőt lehetőség van arra is, hogy az utoljára rendelt társaságot válasszuk még akkor is, ha a nevére vagy a telefonszámára már nem emlékszünk pontosan.
 • Taxitársaságok és eddigi megrendelések értékelése
  Ha szeretnénk összehasonlítani több taxitársaság szolgáltatását, akkor a TaxiMost rendszer ezt is lehetővé teszi. A taxi rendelésekor felhozott listában lehetőség van a társaságok értékelésére, illetve mások értékeléseinek megtekintésére. Így ha nem ismerjük a taxitársaságokat, akkor is tudunk érdemben válogatni az egyes szolgáltatók között.
 • Útvonaltervezés, idő- és árbecslés
  A TaxiMost online taxirendelési rendszer szolgáltatásai közé tartozik az is, hogy a rendelés elküldése előtt és visszaigazolásakor is információt nyújt arról, hogy a taxi várhatóan milyen útvonalon és mennyi időn belül, illetve milyen áron fog bennünket úticélunkra szállítani. Így érdemben tudunk kalkulálni az utazás költségével és nem lesz szükség arra, hogy jól ismerjük Budapest vagy más városok útvonalait.
 • Többnyelvű rendelési rendszer
  A TaxiMost rendszer magyar és angol nyelven egyaránt használható, így turisták számára éppúgy ideális, mint azoknak, akik például Budapesten élnek. A szolgáltatás mindkét nyelv esetében ugyanazt tartalmazza, a felület és a rendszer működését tekintve nincs különbség a magyar és az angol taxirendelési folyamat között, emellett mindkét változat használható iPhone és Android készülékekről egyaránt. A taxitársaság emellett már a rendeléskor információt kap arról, hogy az utas nem beszél magyarul és ezt továbbíthatja a taxik felé.