Taxirendelés Budapesten

warning Tisztelt Megrendelőink!

Szolgáltatásunk Budapest területén jelenleg nem elérhető. Dolgozunk azon, hogy ez hamarosan változzon.

Ha szeretnél a kedvenc budapesti társaságodtól a TaxiMost-on rendelni, kérlek segíts nekünk azzal, hogy elmondod ezt nekik.

Taximost Android Screen Route Planning Taximost iPhone Screen Route Planning
 • Egyedülálló szolgáltatás
  A TaxiMost az egész országban egyedülálló szolgáltatást nyújt mindenkinek, aki olcsón, egyszerűen és biztonságosan szeretne taxit rendelni szerződött partnereinktől interneten keresztül, vagyis az otthoni számítógépük elől vagy akár okostelefonról. A taxirendelés Budapest szolgáltatás előnye, hogy válogathatunk a fővárosi taxitársaságok között, és mi magunk is jelezhetjük, hogy mennyire voltunk megelégedve velük. A taxirendelés Budapest szolgáltatás jelenleg Budapest minden pontjáról elérhető és kizárólag a helyi taxitársaságokra vonatkozik, de a rendelési rendszer hamarosan az egész országra kiterjed majd. Szolgáltatásunkat nem csak más városok felé bővítjük, de a budapesti taxitársaságok közül is egyre többen kapcsolódnak a rendszerünkhöz.
 • A taxirendelés Budapest szolgáltatás egyik előnye, hogy nem kell ismerned a taxitársaságokat!
  Ha szeretnél Budapesten taxit rendelni, de nem tudod, hogy milyen társaságok vannak, vagy nem tudod pontosan, hogy melyik milyen tarifával dolgozik, akkor válaszd a TaxiMost szolgáltatást! Az alkalmazás feltöltése és a regisztráció után könnyen, gyorsan, egyszerűen és nem utolsó sorban megbízhatóan rendelhetsz taxit mobilról, vagy az otthoni számítógép előtt ülve.
 • A taxirendelés Budapest szolgáltatás másik előnye, hogy nem kell ismerned a várost!
  Budapestet az sem biztos, hogy pontosan ismeri, aki itt született és az egész életét itt töltötte el. Ezért ha nem tudod a pontos címet, ahol éppen tartózkodsz, ne aggódj, a TaxiMost rendszere megtalálja azt helyetted is! A szoftver GPS koordináták alapján beazonosítja, hogy éppen hol tartózkodsz, és azokat továbbítja az általad választott taxitársaság felé, hogy az autó pontosan oda érkezzen, ahol vársz rá.
 • Taxirendelés Budapesten kívül
  A TaxiMost budapesti taxitársaságokkal együttműködve kezdte meg munkáját 2012. júliusában. Az alkalmazás adta lehetőségek azonban folyamatosan bővülnek, így a szolgáltatás hamarosan az ország minden nagyobb városára kiterjed majd. Ha más városokba látogatsz, akkor különösen fontos lehet, hogy okostelefonod segítsen a tartózkodási helyed megtalálásában, hiszen nem rendelkezhetünk minden városban tökéletes helyismerettel. A taxirendelésbe Budapest után folyamatosan csatoljuk be a vidéki városokat is, ezért remélhetőleg hamarosan Budapesten kívül is segíthetünk abban, hogy megbízhatóan tudj magadnak taxit rendelni okostelefonról.